Over Nonna’s

Welkom op de website van Nonna’s Vintage! Waarschijnlijk ben je net zo’n vintageliefhebber als wij, aangezien je hier terecht bent gekomen. Leuk! Het liefst struinen wij iedere kringloopwinkel en rommelmarkt af voor unieke tweedehands vondsten; vintage en retro van oma’s zolder! Wij zijn vooral groot fan van producten uit de jaren ’50, ’60 en ’70 en deze zie je dan ook regelmatig voorbij komen op de website of Instagram-pagina. Op deze manier willen we jou het gevoel van vroeger laten herbeleven. Of het nu gaat om mooie vazen of nostalgische keukenaccessoires, de herinneringen die je had aan de spullen die bij oma stonden komen weer helemaal terug.

Het liefst zetten wij alles zelf thuis neer, maar dan wordt het thuis wel heel erg vol. Het is namelijk net zo leuk om anderen blij te maken en de spullen een tweede leven te geven! En over tweede levens gesproken. Met vintage items ben je duurzaam bezig en een beetje liever voor de aarde, dus combineer jouw hedendaagse interieur met de spullen van vroeger en creëer jouw eigen, unieke stijl!

Zoals gezegd heeft Nonna’s vintage speciaal voor jou de mooiste retro en vintage artikelen van oma’s zolder geselecteerd. Neem snel een kijkje in de webshop of op onze Instagram-pagina voor veel meer vintage interieur items.